Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن – ایرنا – هم زمان با افزایش تورم بی‌سابقه و گران شدن سرسام‌آور قیمت مواد غذایی در انگلیس، حزب اصلی مخالف دولت هشدار داد که تا یک سال آینده نیم میلیون کودک در این کشور دچار فقر شدید می‌شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، «جاناتان اشورث» وزیر امور کار و بازنشستگی دولت در سایه (کارگر) انگلیس پیش‌بینی کرد که پانصد هزار کودک «در سال آینده به فقر مطلق کشیده خواهند شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شبکه رادیویی «بی بی سی۴ » گفت: «ما با وضعیتی مواجه هستیم که ۲۵۰ هزار خانوار که بسیاری از آن ها مستمری بگیر هستند تهیدست خواهند شد. این درحالیست که وزرا به جای محافظت از مردم و خانواده ها در این مقطع بحرانی، در حال حرکت به سمت یک سونامی هستند.»

این مقام انگلیسی خواستار افزایش مالیات بر شرکت‌های نفتی در انگلیس شد تا طبق برآورد صورت گرفته، میانگین قبوض انرژی مردم حدود یک سوم یا ۶۰۰ پوند در سال کاهش یابد.

دولت با این طرح مخالف است و می‌گوید که پیشنهاد یادشده مانع سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ و انرژی‌های تجدیدپذیر می‌شود. اما تعلل دولت صدای سایر اعضای حزب حاکم محافظه کار را هم بلند کرده و خواستار اجرای اشکال دیگری از طرح‌های کمک به مردم هستند.

مایکل فابریکانت، نماینده کهنه‌کار حزب محافظه‌کار دیروز از ریشی سوناک وزیر دارایی خواست تا کمک هزینه‌های معیشتی به مردم را مطابق با تورم و افزایش قیمت‌ها بیشتر کند.

بر اساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس دستمزدهای واقعی در این کشور ۱.۹ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته که بزرگترین کاهش از سال ۲۰۱۹ بشمار می‌رود. این نهاد انگلیسی قرار است فردا (چهارشنبه) شاخص تورم در ماه گذشته میلادی را اعلام کند. 

اقتصاددانان پیش بینی می‌کنند که در نتیجه افزایش ۵۴ درصدی قیمت انرژی، نرخ تورم به ۹ درصد در ماه آوریل رسیده است.

قیمت مواد غذایی در انگلیس به دلیل تبعات برگزیت، بحران کرونا و شرایط ناشی از جنگ در اوکراین، طی ماه‌های اخیر تا ۶۰ درصد افزایش یافته است. مطالعات صورت گرفته نشان می‌دهد که در طول یک سال آینده از هر ۲۰ شهروند انگلیسی، یک نفر قادر به خرید مواد غذایی و پرداخت قبوض انرژی نخواهد بود.

دیروز رئیس بانک انگلیس در اظهارنظری تکان دهنده، نسبت به افزایش «آخرالزمانی» قیمت‌های مواد غذایی هشدار داد و اعتراف کرد که بانک در مهار تورم بی‌سابقه در کشور ناتوان بوده است.

«اندرو بیلی» در نشستی با نمایندگان مجلس عوام انگلیس به انتقادات درباره عملکرد ضعیف بانک برای مقابله با تورم پاسخ داد و اوضاع نابسامان اقتصادی را گردن جنگ در اوکراین و همه‌گیری کرونا انداخت.

وی با بیان اینکه این دو تحول در زنجیره تامین کالا اخلال ایجاد کرد افزود: ما نمی‌توانیم چیزهایی مانند جنگ را پیش‌بینی کنیم؛ این در اختیار هیچ‌کس نیست. درهر صورت فکر نمی‌کنم که می‌توانستیم کاری متفاوت انجام دهیم؛ ما نمی‌توانستیم جنگ اوکراین را پیش بینی کنیم.

بیلی گفت که جنگ در اوکراین قیمت انرژی را که بزرگترین محرک تورم است افزایش داده است؛ این در حالیست که به گفته او اوج‌گیری کرونا در چین و قرنطینه در شانگهای بر زنجیره تامین مواد غذایی تاثیر منفی گذاشته است.

بانک مرکزی انگلیس دو هفته پیش با افزایش نرخ بهره به بالاترین سطح در ۱۳ سال گذشته، در بیانیه ای خطر رکود اقتصادی را پیش بینی کرد و این در حالی است که تورم به بالاترین حد در ۴۰ سال گذشته رسیده است.

پیش بینی های اقتصادی حاکی از آن است به دلیل یک جهش دیگر در بهای انرژی، تا پایان سالجاری میلادی نرخ تورم به بالای ۱۰ درصد می رسد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین ، انگلیس ، جنگ

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین انگلیس جنگ مواد غذایی سال آینده پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی، اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آنهاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می‌شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می‌شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاورد‌های نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاورد‌ها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیاز‌های جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می‌شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد، چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • یونیسف: ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • ۶۰۰ هزار کودک در رفح مصدوم، بیمار و دچار سوء تغذیه هستند
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • گواردیولا و حمایت از واکنش کلوپ: حذف تیم‌های انگلیسی دلیل دارد
  • آبگرفتگی معابر در خوی